fabrica de magie
Acasa » Politica de retur

Politica de retur

Politici de Retur

In coformitate cu legislatia in vigoare (OUG 34/2014) privind drepturile consumatorului, cumparatorul se poate retrage din contract doar in conditiile mentionate in sectiunea Termeni si Conditii.

Cumparatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice, de la data intrarii in posesia produsului, pentru a se retrage din contract, prin completarare obligatorie a cererii de retur.

  • In situatia in care comanda este compusa din produse multiple care vor fi livrate sepatat, termenul de 14 zile calendaristice se calculeaza de la data intrarii in posesie a ultimului produs.

  • In situatia in care comanda presupune o livrare periodica de produse livrate pe o perioada de timp determinata, termenul de 14 zile calendaristice se calculeaza de la data intrarii in posesie a primului produs.

  1. Conditii de expediere a returului:

In conformitate cu Art 14 din  OUG 34/2014 returnarea fizica catre vanzator a produselor se face in acelasi interval de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia a produselor. Nu se accepta retururi care au depasit intervalul de 14 zile calendaristice, mentionat anterior.

Expedierea produsului(lor) returnat(e) se face pe cheltuiala exclusiva a cumparatorului. Daca clientul nu va achita taxa de retur, prin compensare taxa initiala de curierat nu va fi rambursata clientului. Expedierea produselor se face prin firmele de curierat. Nu livram si nu primim colete prin Posta Romana.

  • Nu transmiteti produsele retur cu valoare de ramburs deoarece acestea trebuie verificate la receptive si emisa factura de stornare, pentru a se putea face rambursarea contravalorii acestora.

  1. Starea produselor returnate:

Cumparatorul se face responsabil de in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor returnate, rezultata din manipularea acestora (ambalaj deteriorate, starea produselor, etc.) Produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit (ambalajul produsului, imaginea de prezentare a produsului, accesorii, etc.), toate aceste componente fac parte din produsul in sine.

  • Nu se accepta produse care au fost supuse: interventiilor neautorizate, care au urme de uzura/purtare, folosire, rupturi, zgarieturi, accesorii lipsa, ciobituri, lovituri sau alte socuri.

  • Daca produsele ce necesita returnare au fost insotite de eventuale cadouri, bonusuri etc, trebuie returnate si acestea.

  • Daca ai achizitionat mai multe produse de acelasi fel, trebuie sa te asiguri ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.

  • Produsele ce constituie un set, trebuie returnate ca un set.

  1. Exceptii de retur:

Conform prevederilor OUG 34/2014 Art.16 FabricaDeMagie.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returul produselor care, prin natura lor nu pot fi returnate:

-     Produse sigilate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate; (ex: produse cosmetice, produse gonflabile, lenjerie intima, etc.)

-     Produse confectionate dupa specificatiile cumplaratorului sau personalizate conform solicitarilor acestuia. Orice modificare ulterioara confirmarii comenzii, va fi supusa estimarii si taxarii suplimentar functie de complexitatea modificarii solicitate.

-     Produse consumabile desigilate aferente oricarei categorii de produse din oferta;

-     Produse susceptibile de a se deteriora sau a expira rapid;

Cumparatorul va fi informat in pagina fiecarui produs daca acesta este returnabil sau nu.

      4. Rambursarea contravalorii returului:

Magazinul FabricaDeMagie.ro si rezerva dreptul de a amana rambursarea contravalorii returului pana la data receptiei produselor returnate, dupa verificare starii produselor, conform celor mentionate la Art. 2) “Starea produselor returnate” si dupa stornarea facturii.

Rambursarea sumelor aferente se vor face in contul bancar pus la dispozitie de catre cumparator in cererea de retur transmisa catre vanzator.

Daca se returneaza doar anumite produse din comanda initiala, se va rambursa doar contravaloarea produselor returnate.

 
Copyright © 2005-2019 Fabrica De Magie