fabrica de magie
Acasa » Modificare, anulare comanda

Modificare, anulare comanda

Modificarea sau anularea unei comenzi se poate face telefonic cu ajutorul unui operator sau pe email la adresa office@fabricademagie.ro doar daca comanda nu a fost predata deja in custodia curierului pentru livrare.

Atat telefonic cat si pe email trebuie sa furnizezi numar comanda, date de identificare si solicitarea in clar.
In avans, va rugam sa verificati disponibilitatea produselor afisata pe site (inclusiv pe marimi, prin selectarea marimii dorite) si sa tineti cont de miscarea rapida a stocurilor in perioadele aglomerate.

Orice modificare a unei comenzi va decala termenul initial estimat de livrare daca produsul solicitat nu se afla in stoc depozit propriu. Pentru produsele realizate in cadrul atelierului, modificarile se pot realiza doar daca comanda nu a fost lansata in lucru si se va comunica noul termen de livrare functie de modificarile solicitate.

Contractul de vanzare cumparare se considera incheiat in momentul primirii de catre cumparator de la vanzator a notificarii de expediere a comenzii. Dupa expedierea comenzii, cumparatorul se poate retrage din contract doar in conditiile contractuale - click Termeni si Conditii.

Renuntarea la cumparare in mod repetat prin plasarea de comenzi si refuz de primire, poate fi considerata abuz si va fi tratat conform legislatiei in vigoare.

 
Copyright © 2005-2019 Fabrica De Magie