Despre noi

FabricaDeMagie.ro

Despre noi

Povestea FabricaDeMagie.ro a inceput in 2005. Astazi, FabricaDeMagie.ro este magazinul online cu cea mai mare diversitate de costume si idei pentru petreceri tematice. 

FabricaDeMagie.ro este o destinatie pentru toti cei pentru care petrecerile tematice sunt o oportunitate de a-si exprima personalitatea si creativitatea prin costumatii si decoruri inedite.

In prezent oferta FabricaDeMagie.ro cuprinde peste 10 000 de produse, de la cele mai neasteptate costume tematice, pana la accesorii si decoratiuni pentru petreceri sau piese vestimentare nonconformiste.

Orice idee de costumatie de petrecere poate deveni realitate la FabricaDeMagie.ro si datorita atelierului propriu, unde producem modele inedite de costume si articole pentru carnaval si petreceri. Alege sa te deghizezi si vei transforma fiecare ocazie de a petrece in familie, cu colegii sau cu prietenii in amintiri pretioase peste ani! Fie ca este vorba despre o petrecere la birou, o serbare pentru copii, o piesa de teatru, o trupa de dans sau balet, o sedinta foto, aniversare, botez sau momente ce se cer sarbatorite va oferim o colectie larga de accesorii si costume care sa asigure succesul evenimentului si aparitii memorabile.

De-a lungul celor 14 ani de la lansare, clientii care au ales FabricaDeMagie.ro au purtat zeci de mii de costume tematice si accesorii, reusind sa fie surprinzatori la petreceri cu teme dintre cele mai diverse.

In fiecare zi ne asumam misiunea de a transforma fiecare petrecere tematica intr-o ocazie memorabila. Provocam fiecare vizitator sa indrazneasca sa devina un personaj nou, care ii pune in valoare personalitatea si stilul.

De aceea, incepand cu acest an, invitatia pe care o facem clientilor nostri este exprimata de sloganul Tu, cu alta palarie, care surprinde intocmai filozofia noastra, de a alege costumatii inedite, nonconformiste si uimitoare, care ii reprezinta.

Alaturi de FabricaDeMagie.ro, orice ocazie de petrecere poate deveni ocazia de a crea un cadru tematic spectaculos, de a imbraca un costum neasteptat sau de a alege accesorii de petrecere nonconformiste.

FabricaDeMagie.ro propune idei si solutii pentru petreceri tematice si sustine partenerii din gradinite, scoli, organizatori de evenimente si de petreceri, teatre in organizarea de evenimente si petreceri reusite.

Misiunea FabricaDeMagie.ro este sa dea ocazia fiecarui participant la o petrecere tematica sa poarte un costum tematic inedit si accesibil, care il reprezinta si ii reflecta personalitatea

Viziunea FabricaDeMagie.ro este sa inspire si sa transforme fiecare petrecere intr-o ocazie memorabila, prin costumatii si accesorii inedite

Valorile pe care le impartasim sunt:

Curaj –inspiram curajul de a purta costume tematice care intorc toate privirile

Creativitate –costume si personaje noi, idei si ingeniozitate pentru petreceri tematice de neuitat

Diversitate – idei si costume de petrecere care reflecta stilul si personalitatea fiecaruia