Catalog 

Despre noi

      Fabrica de Magie a fost lansat in 2005 si este cel mai mare magazin online care ofera costume si accesorii pentru carnaval si petreceri atat pentru copii cat si pentru adulti. In prezent, va oferim peste 10,000 de produse din productie proprie si import care includ costume si articole pentru carnaval si petreceri, mascote evenimente, articole pentru camera copilului, articole de botez, articole sportive si pentru scoala, jocuri si jucarii.

    Alege sa te deghizezi si vei transforma fiecare ocazie de a petrece in familie, cu colegii sau cu prietenii in amintiri pretioase peste ani! Fie ca este vorba despre o petrecere la birou, o serbare pentru copii, o piesa de teatru, o trupa de dans sau balet, o sedinta foto, aniversare, botez sau momente ce se cer sarbatorite va oferim o colectie larga de accesorii si costume care sa asigure succesul evenimentului si aparitii memorabile.

   Am grupat pentru tine produsele in Categorii produse si in Teme Carnaval ca sa poti alege mai usor din colectia larga de produse. Nu ai gasit ce cautai? Nu uita ca poti oricand sa ne trimiti un mesaj pe adresa de email office@fabricademagie.ro cu cererea ta si vom cauta pentru tine produsul dorit la furnizorii nostri sau vom analiza posibilitatea realizarii in cadrul atelierului propriu.

   Fabrica de Magie dispune in plus de un atelier de productie care deserveste comenzile speciale pe care le primim atat de la persoane fizice cat si de la persoane juridice. Atelierul are un designer calificat, cu experienta, dedicat, care creeaza personajele si modelele. Va asiguram de calitatea materialelor si a produselor. Realizam si costume si accesorii noi create de client, care nu sunt disponibile in oferta curenta pentru diverse evenimente, atat pentru copii cat si pentru adulti. Astfel, oferta noastra devine nelimitata si puteti da frau liber imaginatiei! 

       Aveti posibilitatea de a comanda masura standard sau de a trimite masurile personalizate, iar noi putem tine cont de preferintele copilului, parintilor sau ale organizatorului evenimentului. De asemenea, numarul mare de furnizori externi cu care colaboram ne permite sa oferim in plus foarte multe produse care nu sunt expuse dar exista in oferta si in stocul furnizorilor. In acest sens, ne puteti comunica interesul pentru diverse produse care nu exista in oferta curenta sau se doresc in cantitati mai mari si vom incerca sa onoram cererea dvs.

       Ne mandrim cu aprecieri de la clienti persoane fizice, agentii de organizare de evenimente, gradinite particulare si de stat dar si cu aparitii tv si in presa scrisa cum ar fi Ziarul Financiar, Adevarul, Banii Nostri, ProTv "Dansez pentru tine" si "Vocea Romaniei", Razvan si Dani, TVR, KanalD, Festivalul Mamaia Copiilor, spatiile de joaca Mc'Donalds, costumatii hostess Cristim , Danone, etc.

       Alege sa experimentezi senzatii noi evandand din cotidian cu ajutorul costumelor si accesoriilor de la Fabrica de Magie care te vor transforma surprinzator!

       Date de identificare fiscala:

Omnia S.R.L.

RO1393943 J34/322/1991 Strada, Capitan Corlatescu Nr. 32, Rosiorii de vede, Teleorman