Catalog 

Costume Star Wars copii

Cei mici adora sa devina personaje de poveste de fiecare data cand au ocazia. Printre tinutele favorite ale baietilor se numara si costumele Star Wars pentru copii. Daca anul acesta vei organiza o petrecere tematica, destinata celor mici, poti alege ... (Citeste mai mult)

Cei mici adora sa devina personaje de poveste de fiecare data cand au ocazia. Printre tinutele favorite ale baietilor se numara si costumele Star Wars pentru copii. Daca anul acesta vei organiza o petrecere tematica, destinata celor mici, poti alege un outfit inedit, din aceasta categorie. Fabrica de Magie a ales cele mai interesante costume Star Wars pentru copii, de la cele care intruchipeaza celebrii roboti cyborg, la cele destinate cavalerilor jedi. Baiatul tau poate fi personajul principal al acestei petreceri tematice, purtand costumul temutului Darth Vader sau devenind un neinfricat soldat Star Wars. Din aceasta categorie nu puteau lipsi nici tinutele inedite care il intruchipeaza pe capitanul Phasma sau pe Darth Maul si celebrii Star Wars Rebels.  

Trage aici un articol pentru a-l adauga in cos.
Produs a fost adăugat în coș 

Cei mici adora sa devina personaje de poveste de fiecare data cand au ocazia. Printre tinutele favorite ale baietilor se numara si costumele Star Wars pentru copii. Daca anul acesta vei organiza o petrecere tematica, destinata celor mici, poti alege un outfit inedit, din aceasta categorie. Fabrica de Magie a ales cele mai interesante costume Star Wars pentru copii, de la cele care intruchipeaza celebrii roboti cyborg, la cele destinate cavalerilor jedi. Baiatul tau poate fi personajul principal al acestei petreceri tematice, purtand costumul temutului Darth Va