Catalog 

Costume meserii copii

Vrei o deghizare inedita si te-ai gandit la un costum de politist pentru copii? Esti exact unde trebuie, pentru ca la noi gasesti costume si accesorii pentru toate meseriile la care te gandesti pentru o petrecere tematica, aniversare, serbare, car ... (Citeste mai mult)

Vrei o deghizare inedita si te-ai gandit la un costum de politist pentru copii? Esti exact unde trebuie, pentru ca la noi gasesti costume si accesorii pentru toate meseriile la care te gandesti pentru o petrecere tematica, aniversare, serbare, carnaval sau halloween. Copiii sunt inventivi cand vine vorba de meseriile pe care si le doresc atunci cand vor fi mari, si din acelasi motiv, FabricaDeMagie iti pune la dispozitie o gama larga de produse pentru a exersa si a stimula imaginatia copilului tau in privinta deghizarii: costum politist, constructor, doctor, pompier, bucatar, soldat, explorator, astronaut, coafeza, asistenta medicala, marinar, pilot, general, stewardesa, detectiv, menajera etc. Nu ai gasit inca ce cautai? Pe langa costume meserii copii la toate aceste petreceri tematice cu politisti, piloti si avioane, asistenta medicala etc vin in completare diverse accesorii carnaval pentru meseria dorita iar decorul de petrecere meserii este adecvat si completat de articole petrecere pentru toate categoriile si tipurile de petreceri tematice in aer liber sau interior, serbari scolare, carnaval sau Halloween.

Costume meserii copii - Costume politist copii - Costume pompier copii - Costume asistenta medicala copii - Costume doctor copii

Trage aici un articol pentru a-l adauga in cos.
Produs a fost adăugat în coș