Catalog 

Butelie heliu pentru umflat baloane 0.36 mc

Stoc epuizat 
 • 250.00 Lei

Butelie heliu pentru umflat baloane 0.36 mc

Nu exista review-uri
 • Cod
  GDKOB50

Butelie heliu pentru umflat baloane 0.36 mc, poate umfla pina la 50 de baloane cu diametru de aprox 23 cm, pina la 40 de baloane cu diametru aprox de 26 cm, pina la 25 de baloane cu diametru aprox de 28 cm si pina la 20 de baloane cu diamtru aprox de 45 cm. Cu cat sunt mai mari baloanele, cu atat numarul de baloane umflate este mai mic. Butelia cu heliu este portabila si usor de transportat (4 kg) la locatia ta, fie ca organizezi o petrecere acasa, in sali de spectacole sau la iarba verde. Poti folosi aceasta butelie cu heliu pentru a umfla baloane latex sau folie. 

Butelia de unica folosinta cu Heliu este sigura in exploatare datorita faptului ca heliul nu este inflamabil sau toxic.

INSTRUCTIUNI PENTRU UMFLAREA BALOANELOR CU HELIU

 • Insurubati valva (reductia) la robinetul buteliei
 • Deschideti valva prin rotirea robinetului buteliei in sens invers acelor de ceasornic.
 • Introduceti gatul balonului pe valva din cauciuc negru a buteliei.
 • Tineti bine fixat gatul balonului pe valva de cauciuc.
 • Apasati valva in jos astfel incat sa o indoiti usor, fara sa o fortati, pentru a umfla balonul.
 • Dupa umflare indepartati balonul de pe valva.
 • Faceti un nod strans la gatul balonului si legati o panglica in jurul nodului pentru a evita dezumflarea balonului.
 • Pentru a pastra heliul ramas in butelie inchideti robinetul in sensul aceslor de ceasornic, desurubati valva (reductia) si puneti butelia inapoi in cutie.
 • Va recomandam sa umflati baloanele cu 1-2 ore inaintea inceperii evenimentului.


Ce contine un produs? Toate informatiile furnizate de fabricant despre ce contine costumul de carnaval, un set de accesorii sau un produs sunt prezentate in pagina de prezentare a produsului, sub numele acestuia. Nu dispunem de informatii aditionale. Uneori fotografiile de prezentare furnizate de fabricant pot include alte elemente care nu fac parte din costum. Din acest motiv, iti recomandam sa verifici acesta informatie. Nu detinem alte fotografii ale produselor decat cele puse la dispozitie in pagina de prezentare.

Unde gasesc detalii despre marimi? In fiecare a pagina a unui produs care are marimi regasiti meniul Specificatii cu detalii despre marimi si marca. De asemenea, in orice pagina a siteului in partea de jos regasiti zona Suport Clienti si meniul Tabel de marimi.

La alegerea marimii costumelor atat pentru copii cat si pentru adulti tineti cont de imaginea de prezentare a costumului, asa cum este prezentata pe model. La alegerea marimii costumelor pentru copii, tineti cont suplimentar si de inaltimea totala a copilului afisata la fiecare marime.

Din ce material sunt facute costumele? In general materialele costumelor noastre de carnaval sunt sintetice, majoritatea din poliester. Informatiile privind materialele sunt furnizate de fabricant si se pot regasi pe eticheta interioara sau pe ambalaj. Nu dispunem de informatii aditionale.

Din ce material sunt facute perucile? Perucile sunt realizate din fibre de poliester, nu comercializam peruci din par natural.

Cum se curata produsele? Se recomanda curatarea acestora in centre specializate. Costumele se curata doar conform instructiunilor de pe ambalaj si niciodata in masina de spalat haine. Costumele se pot aerisi sustinute pe un umeras. Orice metoda individuala de curatare este decizia clientului si nu poate avea efecte asupra furnizorului. Perucile se curata doar conform instructiunilor de pe ambalaj si niciodata folosind metodele sau produsele de spalare a parului natural. Orice metoda individuala de curatare este decizia clientului si nu poate avea efecte asupra furnizorului.

Toate baloanele se livreaza neumflate, se pot umfla cu aer sau heliu functie de model balon. Sunt disponibile separat butelii de heliu de diverse dimensiuni si pompe de umflat baloane diverse modele. Pentru baloanele din folie care vor fi umflate cu aer aveti nevoie pentru fiecare balon de suport format din bat si rozeta, care se achizioneaza separat. Batul se va introduce in orificiul special al balonului din folie, se va umfla balonul cu ajutorul batului si apoi se va aplica rozeta la baza balonului pentru sigilare. Baloanele jumbo de dimensiuni mari din folie umflate cu aer vor trebui sprijinite, ele nu pot fi sustinute de bat. Pentru baloanele umflate cu heliu aveti nevoie de panglica de rafie pentru a fi prinse si ancorate si optional de greutati pentru baloane disponibile in diverse modele su culori.

Nu pot fi returnate produse sigilate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena, care au fost desigilate (ex: produse make up, produse gonflabile, lenjerie intima). Nu pot fi returnate produse confectionate dupa specificatiile cumparatorului sau personalizate conform solicitarilor acestuia.

Review-uri client
Fii primul care lasa un review.
Intra in contul tau pentru a adauga un review.

Produse recomandate

Trage aici un articol pentru a-l adauga in cos.
Produs a fost adăugat în coș