Catalog 

Articole Blog

Arata 15 of 5
20 de jocuri distractive de petrecere pentru copii

Este ziua copilului tau si planuiesti sa-i faci o petrecere surpriza sau vrei sa-i aduci prietenii doar pentru o zi de joaca ? Ei bine, pentru o petrecere sau o intalnire surpriza cu prietenii copilului tau, trebuie iei in calcul ca aceasta sa fie cat mai distractiva, amuzanta si captivanta. Pentru toate acestea, in articolul de fata ti-am pregatit cele mai interesante jocuri de petrecere pentru copii.

Citeste mai mult...
Provocari majorat: 10 pedepse amuzante pentru majorat
Se apropie petrecerea de majorat si simti presiunea din ce in ce mai mult? Vrei ca petrecerea ta sa fie una de vis, de neuitat?  Ei bine, acest eveniment trebuie sa iasa cat mai bine pentru ca tu si invitatii sa beneficiati de o petrecere pe masura. De aceea, de majorat trebuie sa ai cea mai buna dispozitie, sa te distrezi alaturi de invitati si sa simti cu adevarat ca petrecerea este despre tine si minunata varsta. Asadar, in randurile urmatoare vei regasi cateva idei pentru organizarea petrecerii majoratului si nu in ultimul rand, TOP 10 pedepse amuzante pentru majorat. Cu siguranta vei avea cea mai deosebita petrecere de majorat.
Citeste mai mult...
Postat in Tematici : Petrecere majorat
3 Teme pentru petrecerea burlăcițelor în 2019

Prietena ta cea mai buna urmeaza sa se casatoreasca? Inseamna ca a venit momentul sa dai startul pregatirilor pentru organizarea celei mai interesante petreceri a burlacitelor din acest an Poti face rezervare la un club celebru din oras, poti organiza o petrecere surpriza acasa sau poti planifica un scurt sejur in alt oras, la finalul saptamanii.

Citeste mai mult...
Postat in Tematici : Petrecerea burlacitelor