Catalog 

Stickere perete copii Disney Plusica 27 piese

Livrare in 2-3 zile
  • 89.00 Lei
Stickere perete copii Disney Plusica 27 piese
Cantitate :  
  • Cod
    SKU284816
Cati dintre copii nu isi doresc sa devina doctori atunci cand cresc mari . O puteti avea in preajma pe doctorita Plusica ce isi poarta halatul si ofera ajutor celor bolnaviori si isi ajuta toti prietenii, avand asupra ei tot ce este necesar unui medic. Setul contine 27 de stickere individuale, cu dimensiuni cuprinse intre 4,6 x 5,1 cm si 23,1 x 30,7 cm. Produs in SUA sub licenta originala DISNEY. Pretul este pentru 1 set. Stickerele pot fi lipite, dezlipite si repozitionate ori de cate ori se doreste, pe orice suport, fara sa lase urme. Stickrele nu contin substante toxice si pot fi folosite in deplina siguranta in camerele copiilor. Se pot spala cu un burete cu apa si sapun.

Ce contine un produs? Toate informatiile furnizate de fabricant despre ce contine costumul de carnaval, un set de accesorii sau un produs sunt prezentate in pagina de prezentare a produsului, sub numele acestuia. Nu dispunem de informatii aditionale. Uneori fotografiile de prezentare furnizate de fabricant pot include alte elemente care nu fac parte din costum. Din acest motiv, iti recomandam sa verifici acesta informatie. Nu detinem alte fotografii ale produselor decat cele puse la dispozitie in pagina de prezentare.

Din ce material sunt facute costumele? In general materialele costumelor noastre de carnaval sunt sintetice, majoritatea din poliester. Informatiile privind materialele sunt furnizate de fabricant si se pot regasi pe eticheta interioara sau pe ambalaj. Nu dispunem de informatii aditionale.

Din ce material sunt facute perucile? Perucile sunt realizate din fibre de poliester, nu comercializam peruci din par natural.

Cum se curata produsele? Se recomanda curatarea acestora in centre specializate. Costumele se curata doar conform instructiunilor de pe ambalaj si niciodata in masina de spalat haine. Costumele se pot aerisi sustinute pe un umeras. Orice metoda individuala de curatare este decizia clientului si nu poate avea efecte asupra furnizorului. Perucile se curata doar conform instructiunilor de pe ambalaj si niciodata folosind metodele sau produsele de spalare a parului natural. Orice metoda individuala de curatare este decizia clientului si nu poate avea efecte asupra furnizorului.

Baloanele se livreaza neumflate, se pot umfla cu aer sau heliu functie de model balon. Nu comercializam heliu. Pentru baloanele din folie care vor fi umflate cu aer aveti nevoie pentru fiecare balon de suport format din bat si rozeta, care se achizioneaza separat. Batul se va introduce in orificiul special al balonului din folie, se va umfla balonul cu ajutorul batului si apoi se va aplica rozeta la baza balonului pentru sigilare. Baloanele jumbo de dimensiuni mari din folie umflate cu aer vor trebui sprijinite, ele nu pot fi sustinute de bat.

Nu pot fi returnate produse sigilate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena, care au fost desigilate (ex: produse make up, produse gonflabile, lenjerie intima). Nu pot fi returnate produse confectionate dupa specificatiile cumparatorului sau personalizate conform solicitarilor acestuia.

Produse recomandate

Trage aici un articol pentru a-l adauga in cos.
Produs a fost adăugat în coș