Catalog 

Set masa si scaune Floris

Stoc epuizat 

o noua persoana s-a abonat la alertele inapoi-in-stoc si pret-scazut pentru acest produs

  • 179.00 Lei
Set masa si scaune Floris
  • Cod
    SKU2394
Set de masuta cu 2 scaunele cu spatar cu model fluture, din lemn, decorat cu flori si fluturi. Potrivit pentru acasa sau la gradinita, usor de asamblat. Dimensiuni: masuta 60cm L x40cm l, scaun - 53cm h totala; 23cm h sezut; 26cm l. Masuta cu scaunele pentru copii este ideala pentru activitatile copiilor intre 2 si 5 ani aceasta putand fi folosita in desfasurarea diferitelor activitati specifice varstei (desen, scris, jocuri). Masuta este realizata din: MDF vopsit, pal 16 mm si lemn masiv de brad. Montajul este foarte usor si se realizeaza in 5-10 minute. Dimensiuni exterioare. - Suprafata blatului: 60 x 40 cm - Inaltimea totala a masutei: 42 cm - Suprafata sezut scaunel (diametru): 26 cm - Inaltime sezutului fata de sol 23 cm - Inaltime totala scaunel: 53 cm Materiale folosite. - Blat masuta: MDF vopsit - Sezut si spatar scaunele: PAL 16 mm - Picioare, spatar, legaturi, etc.: Lemn masiv brad Greutate masuta + scaunele. - 7 kg Sfaturi & Precautii. - Datorita constructiei masutei si a scaunelelor acestea nu pot suporta greutatea unui adult. - Nu folositi masuta sau scaunelele in alte scopuri decat acelea pentru care au fost create. - Insurubarea picioarelor masutei si a scaunelelor nu se va face folosind o forta excesiva. - Se recomanda a fi folosite de copii intre 2 si 5 ani. Continut pachet. - 1 buc. masuta - 2 buc. scaunele Masuta cu scaunelele se livreaza pachet, dezasamblate in ambalajul original.

Ce contine un produs? Toate informatiile furnizate de fabricant despre ce contine costumul de carnaval, un set de accesorii sau un produs sunt prezentate in pagina de prezentare a produsului, sub numele acestuia. Nu dispunem de informatii aditionale. Uneori fotografiile de prezentare furnizate de fabricant pot include alte elemente care nu fac parte din costum. Din acest motiv, iti recomandam sa verifici acesta informatie. Nu detinem alte fotografii ale produselor decat cele puse la dispozitie in pagina de prezentare.

Din ce material sunt facute costumele? In general materialele costumelor noastre de carnaval sunt sintetice, majoritatea din poliester. Informatiile privind materialele sunt furnizate de fabricant si se pot regasi pe eticheta interioara sau pe ambalaj. Nu dispunem de informatii aditionale.

Din ce material sunt facute perucile? Perucile sunt realizate din fibre de poliester, nu comercializam peruci din par natural.

Cum se curata produsele? Se recomanda curatarea acestora in centre specializate. Costumele se curata doar conform instructiunilor de pe ambalaj si niciodata in masina de spalat haine. Costumele se pot aerisi sustinute pe un umeras. Orice metoda individuala de curatare este decizia clientului si nu poate avea efecte asupra furnizorului. Perucile se curata doar conform instructiunilor de pe ambalaj si niciodata folosind metodele sau produsele de spalare a parului natural. Orice metoda individuala de curatare este decizia clientului si nu poate avea efecte asupra furnizorului.

Baloanele se livreaza neumflate, se pot umfla cu aer sau heliu functie de model balon. Nu comercializam heliu. Pentru baloanele din folie care vor fi umflate cu aer aveti nevoie pentru fiecare balon de suport format din bat si rozeta, care se achizioneaza separat. Batul se va introduce in orificiul special al balonului din folie, se va umfla balonul cu ajutorul batului si apoi se va aplica rozeta la baza balonului pentru sigilare. Baloanele jumbo de dimensiuni mari din folie umflate cu aer vor trebui sprijinite, ele nu pot fi sustinute de bat.

Nu pot fi returnate produse sigilate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena, care au fost desigilate (ex: produse make up, produse gonflabile, lenjerie intima). Nu pot fi returnate produse confectionate dupa specificatiile cumparatorului sau personalizate conform solicitarilor acestuia.