Saltea Feretti Cocos Standard 60x120x6 cm

Stoc epuizat 
  • 186.00 Lei
Saltea Feretti Cocos Standard 60x120x6 cm
Nu exista review-uri
0
Saltea Feretti Cocos Standard 60x120x6 cm. - husa detasabila din bumbac 100% - suprafata pentru VARA acoperita cu strat din fibra de bumbac 100%. - suprafata pentru IARNA acoperita cu strat de LANA pura . - placi din fibre naturale de cocos, compactate, cu respiratie naturala. -suprafete latexate, cu latex natural pentru elasticitate optima. Latexul natural are capacitate deosebita de respiratie, este stabil termic, neutru electrostatic, are o buna elasticitate - important pentru confort in timpul somnului si are in mod natural o actiune antiseptica, inhiband dezvoltarea bacteriilor. Aceasta produs de cea mai inalta calitate, se obtine din prelucrarea laptelui obtinut din arborele de cauciuc ( Latex) . -Saltelele din placi de fibra de cocos, compactate cu latex natural : - 0-6 luni - 6-36 luni Caracteristici : - fibra de cocos, provine din plantatii tropicale, nepoluate; - fibrele se obtin din prelucrarea suprafetei nucilor de cocos, nu prin distrugerea cocotierilor si defrisarea padurilor tropicale; - prin compactarea in placi, se comporta ca un burete natural din lemn. De ce este important? -nu se incarca electrostatic, precum fibrele sintetice din compozitia altor saltele, element esential pentru sanatatea bebelusilor (incarcatura electrostatica atrage praful, purtatorul germenilor, virusilor, substantelor toxice si poluante din atmosfera); -permite aerarea (aerul circula prin salteluta , avand cel mai redus risc de apnee); -fiind o structura din lemn, este stabila termic (Nu se incinge! Vara este racoroasa, iarna mentine o temperatura placuta constanta). Asigura confortul termic, vital pentru bebelusi! -structura din lemn absoarbe excesul de umiditate, asigurand un mediu uscat si sanatos ( mediul umed si temperatura favorizeaza dezvoltarea germenilor, larvelor si micro-organismelor care se afla in fibrele naturale). - Latexarea (impregnarea cu latex natural a suprafetelor) asigura: -forma fizica cea mai stabila dintre toate saltelutele destinate copiilor. Nu se deformeaza in timp, respectiv revine foarte usor la forma initiala! -raport optim, rigiditate - flexibilitate, important pentru sustinerea coloanei vertebrale in formare si dezvoltare rapida, caracteristica bebelusilor, dar si pentru confortul si odihna placuta a acestora. - Protectie antialergica: -miezul din cocos al saltelei este infasurat intr-o vatelina netesuta; -stratul de netesut impiedica contactul direct cu fibrele naturale, la care unele persoane pot fi alergice; - Husa din bumbac, ecologic - atestat OKOTEX. - Manufactura in regim farmaceutic, vitala pentru antiseptizarea produselor.
    • Cod
      SKU7474
  • Marci
    Feretti

Ce contine un produs? Toate informatiile furnizate de fabricant despre ce contine costumul de carnaval, un set de accesorii sau un produs sunt prezentate in pagina de prezentare a produsului, sub numele acestuia. Nu dispunem de informatii aditionale. Uneori fotografiile de prezentare furnizate de fabricant pot include alte elemente care nu fac parte din costum. Din acest motiv, iti recomandam sa verifici acesta informatie. Nu detinem alte fotografii ale produselor decat cele puse la dispozitie in pagina de prezentare.

Unde gasesc detalii despre marimi? In fiecare a pagina a unui produs care are marimi regasiti meniul Specificatii cu detalii despre marimi si marca. De asemenea, in orice pagina a siteului in partea de jos regasiti zona Suport Clienti si meniul Tabel de marimi.

La alegerea marimii costumelor atat pentru copii cat si pentru adulti tineti cont de imaginea de prezentare a costumului, asa cum este prezentata pe model. La alegerea marimii costumelor pentru copii, tineti cont suplimentar si de inaltimea totala a copilului afisata la fiecare marime.

Din ce material sunt facute costumele? In general materialele costumelor noastre de carnaval sunt sintetice, majoritatea din poliester. Informatiile privind materialele sunt furnizate de fabricant si se pot regasi pe eticheta interioara sau pe ambalaj. Nu dispunem de informatii aditionale.

Din ce material sunt facute perucile? Perucile sunt realizate din fibre de poliester, nu comercializam peruci din par natural.

Cum se curata produsele? Se recomanda curatarea acestora in centre specializate. Costumele se curata doar conform instructiunilor de pe ambalaj si niciodata in masina de spalat haine. Costumele se pot aerisi sustinute pe un umeras. Orice metoda individuala de curatare este decizia clientului si nu poate avea efecte asupra furnizorului. Perucile se curata doar conform instructiunilor de pe ambalaj si niciodata folosind metodele sau produsele de spalare a parului natural. Orice metoda individuala de curatare este decizia clientului si nu poate avea efecte asupra furnizorului.

Toate baloanele se livreaza neumflate, se pot umfla cu aer sau heliu functie de model balon. Sunt disponibile separat butelii de heliu de diverse dimensiuni si pompe de umflat baloane diverse modele. Pentru baloanele din folie care vor fi umflate cu aer aveti nevoie pentru fiecare balon de suport format din bat si rozeta, care se achizioneaza separat. Batul se va introduce in orificiul special al balonului din folie, se va umfla balonul cu ajutorul batului si apoi se va aplica rozeta la baza balonului pentru sigilare. Baloanele jumbo de dimensiuni mari din folie umflate cu aer vor trebui sprijinite, ele nu pot fi sustinute de bat. Pentru baloanele umflate cu heliu aveti nevoie de panglica de rafie pentru a fi prinse si ancorate si optional de greutati pentru baloane disponibile in diverse modele su culori.

Nu pot fi returnate produse sigilate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena, care au fost desigilate (ex: produse make up, produse gonflabile, lenjerie intima). Nu pot fi returnate produse confectionate dupa specificatiile cumparatorului sau personalizate conform solicitarilor acestuia.

Review-uri client
Fii primul care lasa un review.
Intra in contul tau pentru a adauga un review.