Catalog 

Pustefix - Masina profesionala pentru baloane de sapun - Z30

Stoc epuizat 
  • 3500.00 Lei
Pustefix - Masina profesionala pentru baloane de sapun - Z30
  • Cod
    SKU2848
Masina de facut baloane de sapun - 4000 bubbles per min. (aproximativ);c apacitate tava pentru solutie: 2. 5 l.; silentioasa; se alimenteaza cu solutie si se curata usor; 240V 50/ 60Hz; alimentare 220V; include cablu de alimentare si telecomanda; dimnesiuni: L: 390mm l: 340mm H: 220mm; greutate masina z30: 12 kg; dimensiuni cutie de transport 65*35*40; pentru petreceri, filmari, concerte, disco, sesiuni foto; daca doriti mai multe baloane de sapun aruncate la o distanta mai mare, z30 este alegerea perfecta; pentru solutie de baloane de sapun, vedeti rezervele la 1000ml cod PX725 sau concentratul din care se prepara cu apa 5 litri, cod PX750. Varsta: 14 ani + Atentie! Comanda la Masina profesionala pentru baloane de sapun - Z30 se face pe baza de precomanda cu 30% avans si restul la livrare !
  • Marci
    Pustefix

Ce contine un produs?

Toate informatiile furnizate de fabricant despre ce contine costumul de carnaval, un set de accesorii sau un produs sunt prezentate in pagina de prezentare a produsului, sub numele acestuia. Nu dispunem de informatii aditionale. Uneori fotografiile de prezentare furnizate de fabricant pot include alte elemente care nu fac parte din costum. Din acest motiv, iti recomandam sa verifici acesta informatie. Nu detinem alte fotografii ale produselor decat cele puse la dispozitie in pagina de prezentare.

Din ce material sunt facute costumele?

In general materialele costumelor noastre de carnaval sunt sintetice, majoritatea din poliester.
Informatiile privind materialele sunt furnizate de fabricant si se pot regasi pe eticheta interioara sau pe ambalaj. Nu dispunem de informatii aditionale.

Din ce material sunt facute perucile?

Perucile sunt realizate din fibre de poliester, nu comercializam peruci din par natural.

Cum se curata produsele?

Se recomanda curatarea acestora in centre specializate. Costumele se curata doar conform instructiunilor de pe ambalaj si niciodata in masina de spalat haine. Costumele se pot aerisi sustinute pe un umeras. Orice metoda individuala de curatare este decizia clientului si nu poate avea efecte asupra furnizorului.

Perucile se curata doar conform instructiunilor de pe ambalaj si niciodata folosind metodele sau produsele de spalare a parului natural. Orice metoda individuala de curatare este decizia clientului si nu poate avea efecte asupra furnizorului.

Alte informatii despre produse

Baloanele se livreaza neumflate, nu comercializam heliu.

Nu pot fi returnate produse sigilate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena, care au fost desigilate (ex: produse make up, produse gonflabile, lenjerie intima). Nu pot fi returnate produse confectionate dupa specificatiile cumparatorului sau personalizate conform solicitarilor acestuia.

Nici un Articol Blog pentru acest produs