Plasticart - Tricicleta cu Roata Mare in Fata PAR010287

Stoc epuizat 
  • 105.00 Lei
Plasticart - Tricicleta cu Roata Mare in Fata
Nu exista review-uri
0
Tricicleta Junior se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 1-3 ani, fiind special conceputa necesitatilor lor: - inaltime mica, astfel incat copiii sa ajunga la pamant cu picioarele si sa se poata impinge in pamant. Plasticul folosit este dur si rezistent, prezentand siguranta pentru echilibrul copiilor. - lipsa pedalelor: pana la varsta de 3 ani, copiii NU pot folosi pedalele. In consecinta, acestea ii incurca, stanjenindu-le plimbarea si adesea chiar ranindu-i. - deplasarea prin impinsul picioarelor in pamant este distractiva, dar mai ales sanatoasa pentru copiii mici: copilul isi foloseste intreaga talpa, de la calcai pana la varful picioarelor, evitand astfel dereglarile tipice de mers, cunoscute sub formula de “mers in varful picioarelor”. - impinsul in pamant obliga copilul la mentinerea unei pozitii drepte a coloanei vertebrale, impinsul fiind exercitat de sus in jos, pe verticala, nu oblic, lasand spatiu copilului de a face extensii din genunchi, apropiindu-se, astfel, mai mult mersului ulterior de pe bicicleta, unde, ca adult sau copil mai mare, impinsul pedalelor se va face intotdeauna pe vertical, de sus in jos. Specificatii: Varsta: 1-3 ani Dimensiune: 590x360x410 mm.
    • Cod
      SKU8317

Ce contine un produs? Toate informatiile furnizate de fabricant despre ce contine costumul de carnaval, un set de accesorii sau un produs sunt prezentate in pagina de prezentare a produsului, sub numele acestuia. Nu dispunem de informatii aditionale. Uneori fotografiile de prezentare furnizate de fabricant pot include alte elemente care nu fac parte din costum. Din acest motiv, iti recomandam sa verifici acesta informatie. Nu detinem alte fotografii ale produselor decat cele puse la dispozitie in pagina de prezentare.

Unde gasesc detalii despre marimi? In fiecare a pagina a unui produs care are marimi regasiti meniul Specificatii cu detalii despre marimi si marca. De asemenea, in orice pagina a siteului in partea de jos regasiti zona Suport Clienti si meniul Tabel de marimi.

La alegerea marimii costumelor atat pentru copii cat si pentru adulti tineti cont de imaginea de prezentare a costumului, asa cum este prezentata pe model. La alegerea marimii costumelor pentru copii, tineti cont suplimentar si de inaltimea totala a copilului afisata la fiecare marime.

Din ce material sunt facute costumele? In general materialele costumelor noastre de carnaval sunt sintetice, majoritatea din poliester. Informatiile privind materialele sunt furnizate de fabricant si se pot regasi pe eticheta interioara sau pe ambalaj. Nu dispunem de informatii aditionale.

Din ce material sunt facute perucile? Perucile sunt realizate din fibre de poliester, nu comercializam peruci din par natural.

Cum se curata produsele? Se recomanda curatarea acestora in centre specializate. Costumele se curata doar conform instructiunilor de pe ambalaj si niciodata in masina de spalat haine. Costumele se pot aerisi sustinute pe un umeras. Orice metoda individuala de curatare este decizia clientului si nu poate avea efecte asupra furnizorului. Perucile se curata doar conform instructiunilor de pe ambalaj si niciodata folosind metodele sau produsele de spalare a parului natural. Orice metoda individuala de curatare este decizia clientului si nu poate avea efecte asupra furnizorului.

Toate baloanele se livreaza neumflate, se pot umfla cu aer sau heliu functie de model balon. Sunt disponibile separat butelii de heliu de diverse dimensiuni si pompe de umflat baloane diverse modele. Pentru baloanele din folie care vor fi umflate cu aer aveti nevoie pentru fiecare balon de suport format din bat si rozeta, care se achizioneaza separat. Batul se va introduce in orificiul special al balonului din folie, se va umfla balonul cu ajutorul batului si apoi se va aplica rozeta la baza balonului pentru sigilare. Baloanele jumbo de dimensiuni mari din folie umflate cu aer vor trebui sprijinite, ele nu pot fi sustinute de bat. Pentru baloanele umflate cu heliu aveti nevoie de panglica de rafie pentru a fi prinse si ancorate si optional de greutati pentru baloane disponibile in diverse modele su culori.

Nu pot fi returnate produse sigilate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena, care au fost desigilate (ex: produse make up, produse gonflabile, lenjerie intima). Nu pot fi returnate produse confectionate dupa specificatiile cumparatorului sau personalizate conform solicitarilor acestuia.

Review-uri client
Fii primul care lasa un review.
Intra in contul tau pentru a adauga un review.