Plasticart - Excavator Junior PAR011396

Stoc epuizat 
  • 145.00 Lei
Plasticart - Excavator Junior
Nu exista review-uri
0
Excavator junior verde cu volan si cupa atat in fata cat si in spate, pentru sapat si incarcat. Excavatorul junior se adreseaza copiilor cu varsta peste 1 an, fiind special conceput necesitatilor lor: - inaltime mica, astfel incat copiii sa ajunga la pamant cu picioarele si sa se poata impinge.Plastic rezistent, axe otel - ideale pentru mentinerea echilibrului si a stabilitatii. - lipsa pedalelor: pana la varsta de 3 ani, copiii NU pot folosi pedalele. In consecinta, acestea ii incurca, stanjenindu-le plimbarea si adesea chiar ranindu-i - vocatiile se descopera de la varste fragede. Cu Excavatorul Junior, copiii au posibiliatea de a isi dezvolta dexteritatea, manuind cele doua cuve. Desigur curatenia in camera, printre atatea jucarii, cubulete sau masinute, va fi mult mai distractiva cu ajutorul excavatorului. Fie la volan, incurajand simtul directiei, fie la cuva, copilul va invata intruna. Obisnuiti-i pe copii sa fie de mici harnici, muncitori, atenti la ceea ce se petrece in jurul lor, capabili si totodata dornici a-si aduce contributia la crearea unei lumi mai bune. Varsta : 3 ani. Dimensiune: 960x410x470 mm.
    • Cod
      SKU8327

Ce contine un produs? Toate informatiile furnizate de fabricant despre ce contine costumul de carnaval, un set de accesorii sau un produs sunt prezentate in pagina de prezentare a produsului, sub numele acestuia. Nu dispunem de informatii aditionale. Uneori fotografiile de prezentare furnizate de fabricant pot include alte elemente care nu fac parte din costum. Din acest motiv, iti recomandam sa verifici acesta informatie. Nu detinem alte fotografii ale produselor decat cele puse la dispozitie in pagina de prezentare.

Unde gasesc detalii despre marimi? In fiecare a pagina a unui produs care are marimi regasiti meniul Specificatii cu detalii despre marimi si marca. De asemenea, in orice pagina a siteului in partea de jos regasiti zona Suport Clienti si meniul Tabel de marimi.

La alegerea marimii costumelor atat pentru copii cat si pentru adulti tineti cont de imaginea de prezentare a costumului, asa cum este prezentata pe model. La alegerea marimii costumelor pentru copii, tineti cont suplimentar si de inaltimea totala a copilului afisata la fiecare marime.

Din ce material sunt facute costumele? In general materialele costumelor noastre de carnaval sunt sintetice, majoritatea din poliester. Informatiile privind materialele sunt furnizate de fabricant si se pot regasi pe eticheta interioara sau pe ambalaj. Nu dispunem de informatii aditionale.

Din ce material sunt facute perucile? Perucile sunt realizate din fibre de poliester, nu comercializam peruci din par natural.

Cum se curata produsele? Se recomanda curatarea acestora in centre specializate. Costumele se curata doar conform instructiunilor de pe ambalaj si niciodata in masina de spalat haine. Costumele se pot aerisi sustinute pe un umeras. Orice metoda individuala de curatare este decizia clientului si nu poate avea efecte asupra furnizorului. Perucile se curata doar conform instructiunilor de pe ambalaj si niciodata folosind metodele sau produsele de spalare a parului natural. Orice metoda individuala de curatare este decizia clientului si nu poate avea efecte asupra furnizorului.

Toate baloanele se livreaza neumflate, se pot umfla cu aer sau heliu functie de model balon. Sunt disponibile separat butelii de heliu de diverse dimensiuni si pompe de umflat baloane diverse modele. Pentru baloanele din folie care vor fi umflate cu aer aveti nevoie pentru fiecare balon de suport format din bat si rozeta, care se achizioneaza separat. Batul se va introduce in orificiul special al balonului din folie, se va umfla balonul cu ajutorul batului si apoi se va aplica rozeta la baza balonului pentru sigilare. Baloanele jumbo de dimensiuni mari din folie umflate cu aer vor trebui sprijinite, ele nu pot fi sustinute de bat. Pentru baloanele umflate cu heliu aveti nevoie de panglica de rafie pentru a fi prinse si ancorate si optional de greutati pentru baloane disponibile in diverse modele su culori.

Nu pot fi returnate produse sigilate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena, care au fost desigilate (ex: produse make up, produse gonflabile, lenjerie intima). Nu pot fi returnate produse confectionate dupa specificatiile cumparatorului sau personalizate conform solicitarilor acestuia.

Review-uri client
Fii primul care lasa un review.
Intra in contul tau pentru a adauga un review.

Produse recomandate