Catalog 

Joc Madagascar: Escape 2 Africa

Stoc epuizat 
  • 200.00 Lei
Madagascar: Escape 2 Africa
  • Cod
    SKU1062
Madagascar: Escape 2 Africa Cei patru prieteni animaţi ? Alex Leul, Marty Zebra, Leman Girafa şi Gloria Hipopotamul ? s-au —ntors şi acum trebuie să salveze savana africană. Vei putea juca ca orice dintre aceste personaje, pe lƒngă pinguinii iscusiţi, —n 12 niveluri distincte, cu o grămadă de aventuri nebune şi de joculeţe distractive. Pe lƒngă modul single-player, Madagascar: Escape 2 Africa oferă şi un mod multiplayer —n care prietenii sau membrii familiei se pot —ntrece —n competiţii neobişnuite. Alex Leul poate sări şi se poate apăra de inamici cu răgetul puternic şi cu abilităţile sale de aruncat mango. Poate executa mişcări speciale cum ar fi coborƒtul pe liane sau urcatul de ziduri. Marty Zebra are o viteză mare şi poate sări foarte departe, astfel scapă de inamici. Poate pocni obiecte şi le poate muta. Melman Girafa are puteri de vindecare, abilitatea de a arunca obiecte la distanţe mari şi poate zbura prin aer ca un elicopter. Gloria Hipopotamul elimină cu uşurinţă inamicii şi poate —nota, dar şi sări de la trambulină. Pinguinii —şi folosesc abilitatea de camuflare şi tenacitatea pentru a păcăli oamenii. Pot conduce maşini, pescui, lansa proiectile şi utiliza echipamente mecanice. Regele Julian te ajută să ajungi la un nivel mai —nalt pentru a lua obiecte şi oferă celorlalţi noi abilităţi. Moto Moto Hipopotamul —şi foloseşte şarmul şi abilităţile —n misiunile şi activităţile bazate pe ritm.

Ce contine un produs? Toate informatiile furnizate de fabricant despre ce contine costumul de carnaval, un set de accesorii sau un produs sunt prezentate in pagina de prezentare a produsului, sub numele acestuia. Nu dispunem de informatii aditionale. Uneori fotografiile de prezentare furnizate de fabricant pot include alte elemente care nu fac parte din costum. Din acest motiv, iti recomandam sa verifici acesta informatie. Nu detinem alte fotografii ale produselor decat cele puse la dispozitie in pagina de prezentare.

Din ce material sunt facute costumele? In general materialele costumelor noastre de carnaval sunt sintetice, majoritatea din poliester. Informatiile privind materialele sunt furnizate de fabricant si se pot regasi pe eticheta interioara sau pe ambalaj. Nu dispunem de informatii aditionale.

Din ce material sunt facute perucile? Perucile sunt realizate din fibre de poliester, nu comercializam peruci din par natural.

Cum se curata produsele? Se recomanda curatarea acestora in centre specializate. Costumele se curata doar conform instructiunilor de pe ambalaj si niciodata in masina de spalat haine. Costumele se pot aerisi sustinute pe un umeras. Orice metoda individuala de curatare este decizia clientului si nu poate avea efecte asupra furnizorului. Perucile se curata doar conform instructiunilor de pe ambalaj si niciodata folosind metodele sau produsele de spalare a parului natural. Orice metoda individuala de curatare este decizia clientului si nu poate avea efecte asupra furnizorului.

Baloanele se livreaza neumflate, se pot umfla cu aer sau heliu functie de model balon. Nu comercializam heliu. Pentru baloanele din folie care vor fi umflate cu aer aveti nevoie pentru fiecare balon de suport format din bat si rozeta, care se achizioneaza separat. Batul se va introduce in orificiul special al balonului din folie, se va umfla balonul cu ajutorul batului si apoi se va aplica rozeta la baza balonului pentru sigilare. Baloanele jumbo de dimensiuni mari din folie umflate cu aer vor trebui sprijinite, ele nu pot fi sustinute de bat.

Nu pot fi returnate produse sigilate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena, care au fost desigilate (ex: produse make up, produse gonflabile, lenjerie intima). Nu pot fi returnate produse confectionate dupa specificatiile cumparatorului sau personalizate conform solicitarilor acestuia.