Catalog 

Joc The Lord of the Rings Online: Mines of Moria

Stoc epuizat 
  • 160.00 Lei
Joc The Lord of the Rings Online: Mines of Moria
Nu exista review-uri
  • Cod
    SKU2471
Descrierea jocului Mines of Moria va extinde lumea din Middle-earth pentru a permite juctorilor s exploreze ora_ele subterane ale rasei dwarves, s se lupte cu personaje epice, s fie fac —n fac cu The Watcher, s fac parte din eliberarea Durin?s Bane _i multe altele! Povestea continu! Mines of Moria reprezint —nceputul Volumului II din The Lord of the Rings Online. Juctorii au acces la 6 noi crci _i pot participa la eliberarea Durin?s Bane, se pot lupta cu The Watcher, —l pot ajuta pe Galadriel _i multe altele! Nivel maxim crescut! Juctorii vor putea s-_i creasc personajele pƒn la nivelul 60, obcinƒnd acces la noi virtuci, caracteristici, abilitci _i quest-uri de clas. Sistemul de furire de obiecte a fost —mbuntcit, oferind juctorilor abilitatea de a crea obiecte _i mai puternice. Descoper 2 clase noi! The Rune-keeper _i The Warden, primele clase introduse de la lansarea jocului, permit juctorilor s construiasc personaje interesante _i puternice —n diverse moduri noi —n The Lord of the Rings Online. Creeaz obiecte legendare! The Mines of Moria va introduce noul sistem Turbine de avansare. Juctorii vor putea furi arme _i echipamente legate de clas _i le vor putea dezvolta pentru a crea o mo_tenire precum Bilbo?s Sting _i Gandalf?s Glamdring. Aceste arme legandare se vor dezvolta alturi de juctori, permicƒnd o personalizare prin avansarea virtucilor obiectului, adugƒnd mo_teniri runice, modificƒndu-i titlul.

Ce contine un produs? Toate informatiile furnizate de fabricant despre ce contine costumul de carnaval, un set de accesorii sau un produs sunt prezentate in pagina de prezentare a produsului, sub numele acestuia. Nu dispunem de informatii aditionale. Uneori fotografiile de prezentare furnizate de fabricant pot include alte elemente care nu fac parte din costum. Din acest motiv, iti recomandam sa verifici acesta informatie. Nu detinem alte fotografii ale produselor decat cele puse la dispozitie in pagina de prezentare.

Unde gasesc detalii despre marimi? In fiecare a pagina a unui produs care are marimi regasiti meniul Specificatii cu detalii despre marimi si marca. De asemenea, in orice pagina a siteului in partea de jos regasiti zona Suport Clienti si meniul Tabel de marimi.

Cum aleg marimea unui costum pentru un copil? Marimea unui costum pentru copii reprezinta inaltimea totala a copilului (masurat de la varfului capului pina in jos), varsta este orientativa fiind secundara in alegerea marimii. Astfel, in alegerea marimii primeaza inaltimea totala a copilului.

Din ce material sunt facute costumele? In general materialele costumelor noastre de carnaval sunt sintetice, majoritatea din poliester. Informatiile privind materialele sunt furnizate de fabricant si se pot regasi pe eticheta interioara sau pe ambalaj. Nu dispunem de informatii aditionale.

Din ce material sunt facute perucile? Perucile sunt realizate din fibre de poliester, nu comercializam peruci din par natural.

Cum se curata produsele? Se recomanda curatarea acestora in centre specializate. Costumele se curata doar conform instructiunilor de pe ambalaj si niciodata in masina de spalat haine. Costumele se pot aerisi sustinute pe un umeras. Orice metoda individuala de curatare este decizia clientului si nu poate avea efecte asupra furnizorului. Perucile se curata doar conform instructiunilor de pe ambalaj si niciodata folosind metodele sau produsele de spalare a parului natural. Orice metoda individuala de curatare este decizia clientului si nu poate avea efecte asupra furnizorului.

Baloanele se livreaza neumflate, se pot umfla cu aer sau heliu functie de model balon. Nu comercializam heliu. Pentru baloanele din folie care vor fi umflate cu aer aveti nevoie pentru fiecare balon de suport format din bat si rozeta, care se achizioneaza separat. Batul se va introduce in orificiul special al balonului din folie, se va umfla balonul cu ajutorul batului si apoi se va aplica rozeta la baza balonului pentru sigilare. Baloanele jumbo de dimensiuni mari din folie umflate cu aer vor trebui sprijinite, ele nu pot fi sustinute de bat.

Nu pot fi returnate produse sigilate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena, care au fost desigilate (ex: produse make up, produse gonflabile, lenjerie intima). Nu pot fi returnate produse confectionate dupa specificatiile cumparatorului sau personalizate conform solicitarilor acestuia.

Review-uri client
Fii primul care lasa un review.
Intra in contul tau pentru a adauga un review.

Produse recomandate

Trage aici un articol pentru a-l adauga in cos.
Produs a fost adăugat în coș