Institutii de stat

Daca esti institutie de stat (gradinita, scoala, liceu, teatru, primarie sau alta institutie de stat) si doresti sa platesti comanda prin Trezorerie, foloseste pentru plata dintr-un cont din Trezorerie datele de mai jos (care se regasesc si pe factura primita la inregistrarea comenzii):

S.C. OMNIA S.R.L.
J34/322/1991
RO1393943

Cont Trezorerie: RO43TREZ6085069XXX001894

Trezoreria Rosiori de Vede

Judetul Teleorman

Pentru o livrare rapida a comenzii, va rugam sa transmiteti copie extras de cont cu stampila Trezoreriei pe adresa de email office@fabricademagie.ro. In caz contrar, vom expedia comanda dvs ulterior confirmarii tranzactiei de catre Trezoreria Rosiori de Vede (termen estimat de 3-4zile lucratoare de la efectuarea platii).

Suntem prezenti si in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SICAP) - www.e-licitatie.ro 

Procedura de achizitionare prin SICAP este urmatoarea: 

1. Alegerea si verificarea disponibilitatii produselor se face in momentul plasarii comenzii pe site, fiecare produs are afisata disponibilitatea. Clientul va plasa comanda direct pe site functie de disponibilitatea produselor in momentul comenzii.

2. Dupa inregistrarea comenzii pe site, veti regasi factura proforma pentru plata in contul de client la sectiunea Contul Meu, Comenzile mele, vezi comanda, buton factura. Aceasta comanda se poate adauga si in SICAP la cerere. 

3. Produsele pot fi expediate dupa transmiterea copie OP sau extras de cont cu stampila Trezoreriei pe adresa de email office@fabricademagie.ro. In caz contrar, vom expedia comanda dvs ulterior confirmarii tranzactiei de catre Trezoreria Rosiori de Vede. Mentionam ca nu oferim termene de plata. Rezervarea produselor din comanda ferma este valabila doar 2 zile lucratoare pina la transmiterea dovezii platii OP, in caz contrar comanda se anuleaza. Va rugam nu plasati comenzile daca nu puteti efectua plata in termenul specificat de 2 zile lucratoare, plasati comanda cu maximum 2 zile inainte de ziua cand stiti ca puteti efectua plata.

4. Taxa de transport pentru principalele orase din tara este de 19 lei pentru comenzile sunt 400 lei. Transportul este gratuit pentru comenzile cu valoare peste 400 lei.