Catalog 

Institutii de stat

Daca esti institutie de stat (gradinita, scoala, liceu, teatru, primarie sau alta institutie de stat) si doresti sa platesti comanda prin Trezorerie, foloseste pentru plata dintr-un cont din Trezorerie datele de mai jos (care se regasesc si pe factura primita la inregistrarea comenzii):

S.C. OMNIA S.R.L.
J34/322/1991
RO1393943

Cont Trezorerie: RO43TREZ6085069XXX001894

Trezoreria Rosiori de Vede

Judetul Teleorman

Pentru o livrare rapida a comenzii, va rugam sa transmiteti copie extras de cont cu stampila Trezoreriei pe adresa de email office@fabricademagie.ro. In caz contrar, vom expedia comanda dvs ulterior confirmarii tranzactiei de catre Trezoreria Rosiori de Vede (termen estimat de 3-4zile lucratoare de la efectuarea platii).

Suntem prezenti si in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SICAP) - www.e-licitatie.ro 

Procedura de achizitionare prin SICAP este urmatoarea: 

1. Alegerea si verificarea disponibilitatii produselor se face in momentul plasarii comenzii pe site, fiecare produs are afisata disponibilitatea.

2. Dupa inregistrarea comenzii pe site, veti regasi factura proforma pentru plata in contul de client la sectiunea Comenzile mele, click pe comanda. Aceasta comanda se poate adauga si in SICAP la cerere. 

3. Produsele pot fi expediate dupa ce transmiteti copie extras de cont cu stampila Trezoreriei pe adresa de email office@fabricademagie.ro. In caz contrar, vom expedia comanda dvs ulterior confirmarii tranzactiei de catre Trezoreria Rosiori de Vede (termen estimat de 3-4zile lucratoare de la efectuarea platii).

Mentionam ca nu oferim termene de plata. Taxa de transport pentru principalele orase din tara este de 19 lei. Rezervarea produselor din comanda ferma este valabila 24h pina la transmiterea dovezii platii, in caz contrar comanda se anuleaza.