Catalog 

Ghiozdan United Colors of Benetton Classic

Stoc epuizat 
  • 200.00 Lei
Ghiozdan United Colors of Benetton Classic
  • Cod
    SKU2689
Ghiozdan United Colors of Benetton Classic Ghiozdanul dispune de doua compartimente mari si un compartiment/buzunar frontal, toate cu fermoar. Compartimentul dinspre spate are separator pentru laptop si un buzunar mic cu fermoar. Buzunarul mare din fata are in interior separatoare si buzunar pentru maruntisuri. Pe lateral are doua buzunare cu fermoar. La spate are bretele ajustabile, cu intarituri pentru protectia umerilor. Disponibil in mai multe variante de culoare (roz deschis, roz inchis, gri, albastru marin, negru, verde neon). Dimensiuni: inaltime 44 cm, latime 30 cm, adancime 20 cm. Material: 100% poliester. Instructiuni de intretinere: Se curata de praf cu o carpa curata si uscata. Se curata de murdarie cu o carpa curata umezita in solutie de apa cu detergent 1-2%. Nu se spala in masina de spalat Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani
  • Marci
    Widmann

Ce contine un produs?

Toate informatiile furnizate de fabricant despre ce contine costumul de carnaval, un set de accesorii sau un produs sunt prezentate in pagina de prezentare a produsului, sub numele acestuia. Nu dispunem de informatii aditionale. Uneori fotografiile de prezentare furnizate de fabricant pot include alte elemente care nu fac parte din costum. Din acest motiv, iti recomandam sa verifici acesta informatie. Nu detinem alte fotografii ale produselor decat cele puse la dispozitie in pagina de prezentare.

Din ce material sunt facute costumele?

In general materialele costumelor noastre de carnaval sunt sintetice, majoritatea din poliester.
Informatiile privind materialele sunt furnizate de fabricant si se pot regasi pe eticheta interioara sau pe ambalaj. Nu dispunem de informatii aditionale.

Din ce material sunt facute perucile?

Perucile sunt realizate din fibre de poliester, nu comercializam peruci din par natural.

Cum se curata produsele?

Se recomanda curatarea acestora in centre specializate. Costumele se curata doar conform instructiunilor de pe ambalaj si niciodata in masina de spalat haine. Costumele se pot aerisi sustinute pe un umeras. Orice metoda individuala de curatare este decizia clientului si nu poate avea efecte asupra furnizorului.

Perucile se curata doar conform instructiunilor de pe ambalaj si niciodata folosind metodele sau produsele de spalare a parului natural. Orice metoda individuala de curatare este decizia clientului si nu poate avea efecte asupra furnizorului.

Alte informatii despre produse

Baloanele se livreaza neumflate, nu comercializam heliu.

Nu pot fi returnate produse sigilate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena, care au fost desigilate (ex: produse make up, produse gonflabile, lenjerie intima). Nu pot fi returnate produse confectionate dupa specificatiile cumparatorului sau personalizate conform solicitarilor acestuia.

Nici un Articol Blog pentru acest produs