fabrica de magie
Acasa » De ce sa creez un cont?

De ce sa creez un cont?

       De ce sa creez un cont?
 
  Contul Meu va ajuta sa comandati mai usor pentru ca adresa dvs. de livrare va fi memorata automat si nu va fi nevoie sa o completati la fiecare comanda. In Contul Meu puteti inregistra mai multe adrese pentru cazul in care doriti ca produsele sa va fie livrate la alta adresa decat la adresa principala. Alte beneficii oferite de contul meu sunt: posibilitatea de a vizualiza Istoricul Comenzilor, statusul comenzilor in derulare precum si de a printa facturile, de a accesa Lista Dorintelor si de a participa la Programele de Fidelitate. Pagina Istoricul comenzilor va ofera o privire de ansamblu asupra cumparaturilor facute de dvs. de la FabricadeMagie.ro si asupra stadiului in care se afla comanda sau comenzile dvs. Aveti nevoie de un cont pentru a accesa aceasta optiune care va salva timp si resurse.
 
 
       Ce este Lista Dorintelor?
 
   Lista Dorintelor va ajuta sa grupati produsele care va intereseaza, dar pe care nu v-ati hotarat inca sa le achizitionati. Aveti nevoie de un cont pentru a accesa aceasta optiune.
 
        Cum functioneaza?
 
    In pagina de detalii a oricarui produs puteti folosi butonul Adauga in lista dorintelor pentru a memora produsul respectiv in Lista de dorinte. Puteti sterge produse din Lista de dorinte. In momentul in care va decideti sa cumparati unul din produse, apasati butonul Adauga in cos. Accesati oricand sectiunea Lista de dorinte din zona Cosul meu. Puteti trimite lista prin email.
 
 
        Cum imi creez un cont?
 
  Este simplu sa va creati un cont. Tot ce trebuie sa faceti este sa folositi butonul "Creaza  Cont" si sa completati informatiile necesare din prima pagina. Informatiile nu sunt diferite de informatiile necesare oricum a fi completate chiar si in cazul unei comenzi fara cont pentru a se efectua livrarea.
 
Copyright © 2005-2019 Fabrica De Magie