Catalog 

Costum gonflabil dinozaur Velociraptor adulti

Stoc epuizat 
  • 599.00 Lei
Costum gonflabil dinozaur Velociraptor adulti
  • Cod
    SKU293626
Costum gonflabil dinozaur Velociraptor adulti contine salopeta de dinozaur cu tot cu cap si un ventilator ce functioneaza cu 4 baterii de tip AA. Tropaie ca si cum ai stapanii planeta, cu acest costum gonflabil de dinozaur Velociraptor. De asemenea poti creea momente foarte haioasele cu manutele lui micute si le poti pune piedica trecatorilor cu coada lunga. Mentionam ca bateriile nu sunt incluse si se impune respectarea timpilor de pauza prevazuti de normele in domeniu pentru purtarea acestui tip de costumatie. Costumul de dinozaur este licentiat Rubies. Costumul functioneaza pe baza de 4 baterii AA care alimenteaza un mini compresor ce sufla aer si pastreaza costumul umflat tot timpul (vezi imaginile de detaliu). Astfel, permite utilizatorului mobilitate maxima, usurinta in purtarea costumului precum si o aerisire permanenta si o igiena optima. Trebuie sa lasi timp costumului sa se umple cu aer pentru a ocupa tot interiorul costumului (aerul va fi introdus in costum in mod continuu). Un costum perfect pentru evenimente reusite!
  • Marci
    Rubies

Ce contine un produs?

Toate informatiile furnizate de fabricant despre ce contine costumul de carnaval, un set de accesorii sau un produs sunt prezentate in pagina de prezentare a produsului, sub numele acestuia. Nu dispunem de informatii aditionale. Uneori fotografiile de prezentare furnizate de fabricant pot include alte elemente care nu fac parte din costum. Din acest motiv, iti recomandam sa verifici acesta informatie. Nu detinem alte fotografii ale produselor decat cele puse la dispozitie in pagina de prezentare.

Din ce material sunt facute costumele?

In general materialele costumelor noastre de carnaval sunt sintetice, majoritatea din poliester.
Informatiile privind materialele sunt furnizate de fabricant si se pot regasi pe eticheta interioara sau pe ambalaj. Nu dispunem de informatii aditionale.

Din ce material sunt facute perucile?

Perucile sunt realizate din fibre de poliester, nu comercializam peruci din par natural.

Cum se curata produsele?

Se recomanda curatarea acestora in centre specializate. Costumele se curata doar conform instructiunilor de pe ambalaj si niciodata in masina de spalat haine. Costumele se pot aerisi sustinute pe un umeras. Orice metoda individuala de curatare este decizia clientului si nu poate avea efecte asupra furnizorului.

Perucile se curata doar conform instructiunilor de pe ambalaj si niciodata folosind metodele sau produsele de spalare a parului natural. Orice metoda individuala de curatare este decizia clientului si nu poate avea efecte asupra furnizorului.

Alte informatii despre produse

Baloanele se livreaza neumflate, nu comercializam heliu.

Nu pot fi returnate produse sigilate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena, care au fost desigilate (ex: produse make up, produse gonflabile, lenjerie intima). Nu pot fi returnate produse confectionate dupa specificatiile cumparatorului sau personalizate conform solicitarilor acestuia.

Nici un Articol Blog pentru acest produs

Produse recomandate

Trage aici un articol pentru a-l adauga in cos.
Produs a fost adăugat în coș