Catalog 

Productie la comanda

Fabrica de Magie este producator si importator de costume pentru copii dar si pentru adulti. Daca nu ati gasit in oferta tinuta perfecta, atelierul de productie poate realiza costumatiile speciale de care aveti nevoie.

Magazinul  fabricademagie.ro dispune in plus de atelierul de productie care deserveste comenzile speciale pe care le primim atat de la persoane fizice cat si de la persoane juridice, atat pentru copii cat si pentru adulti.

Cu o experienta de peste 15 ani in productia de costume de carnaval pentru copii si adulti, atelierul va sta la dispozitie cu expertiza si consultanta pentru petrecerile si evenimentele la care participi sau pe care le organizezi. Costumele sunt realizate manual, de la croire pina la calcare si impachetare pentru livrare. Daca alegi sa comanzi din stoc sau la comanda un costum realizat la atelier, sustii productia locala si meserii cu traditie in Romania cum sunt cele din productia textila.

Atelierul are un designer calificat, cu experienta, dedicat, care creeaza personajele si modelele. Va asiguram de calitatea materialelor si a produselor. Realizam si costume si accesorii noi create de client, care nu sunt disponibile in oferta curenta pentru diverse evenimente, atat pentru copii cat si pentru adulti. Astfel, oferta noastra devine nelimitata si puteti da frau liber imaginatiei! Aveti posibilitatea de a comanda masura standard sau de a trimite masurile personalizate, iar noi putem tine cont de preferintele copilului, parintilor sau ale organizatorului evenimentului. Alegerea marimii si masuratorile personalizate (precum si corectitudinea acestora) cad in responsabilitatea clientului.

Daca nu ai gasit ceea ce cautai pe site, trimite o solicitare pe adresa office@fabricademagie.ro cu detalii complete si vei primi o oferta de pret si un termen de executie.

Comenzile speciale realizate la atelier pe modelul clientului, in cantitati mai mari sau cu masuri personalizate necesita plata unui avans de catre client la inregistrarea comenzii. Comanda se lanseaza in lucru doar in urma achitarii avansului solicitat care variaza functie de complexitatea si/sau valoarea comenzii. Termenul de livrare se calculeaza in zile lucratoare de la data platii avansului. Realizarea unei mostre si transmiterea de imagini pe email sau expedierea produsului prin curier pentru aprobare de catre client se tarifeaza conform ofertei initiale. Mostra nu este gratuita.

Consumatorul nu poate denunta unilateral (anula/returna) o comanda de furnizare a unor produse executate la comanda dupa specificatiile clientului sau a unor produse distinct personalizate. In aceste cazuri, orice modificare ulterioara confirmarii comenzii speciale, se va estima si taxa suplimentar in functie de complexitatea modificarii.

In cazul realizarii de sigle brodate clientul trebuie sa transmita pe email sigla in format electronic solicitat compatibil cu masina de brodat. Daca clientul nu are aceasta posibilitate, se va realiza la atelier contra cost. Pentru siglele care reprezinta branduri sau imagini cu drepturi de autor comanda minima este de 3 buc si trebuie transmisa dovada acordului proprietarului pentru realizarea siglei.