Catalog 

Banner curcubeu mesaj personalizat aniversare

Stoc epuizat 
  • 42.00 Lei

Banner curcubeu mesaj personalizat aniversare - litere, cifre si stelute

  • Cod
    SKU294206

Banner curcubeu mesaj personalizat aniversare - litere, cifre si stelute. Ghirlanda petrecere cu mesaj ce poate fi personalizat cu textul pe care tu il doresti, fiind compus din 84 de caractere de dimensiune 11,5 x 8,5 cm - litere si cifre (77 buc) si stelute vesel colorate (7 buc). Acest banner este un accesoriu pentru petrecere ce nu ar trebui sa lipseasca avand in vedere ca toti dorim o petrecere originala. Mai jos poti verifica foarte usor daca poti scrie mesajul dorit cu combinatia de litere si cifre din acest banner. A,E,F,I- 4 buc per litera (16 buc) C,D,G,H,L,N,O,R,S,T-3 buc per litera (30 buc) B,J,K,M,P,U,V,W,Y,Z -2 buc per litera (20 buc) Q,X,0,1,2,3,4,5,6,7,8,9 -1 buc per litera/cifra (11 buc)

  • Marci
    Amscan

Ce contine un produs? Toate informatiile furnizate de fabricant despre ce contine costumul de carnaval, un set de accesorii sau un produs sunt prezentate in pagina de prezentare a produsului, sub numele acestuia. Nu dispunem de informatii aditionale. Uneori fotografiile de prezentare furnizate de fabricant pot include alte elemente care nu fac parte din costum. Din acest motiv, iti recomandam sa verifici acesta informatie. Nu detinem alte fotografii ale produselor decat cele puse la dispozitie in pagina de prezentare.

Din ce material sunt facute costumele? In general materialele costumelor noastre de carnaval sunt sintetice, majoritatea din poliester. Informatiile privind materialele sunt furnizate de fabricant si se pot regasi pe eticheta interioara sau pe ambalaj. Nu dispunem de informatii aditionale.

Din ce material sunt facute perucile? Perucile sunt realizate din fibre de poliester, nu comercializam peruci din par natural.

Cum se curata produsele? Se recomanda curatarea acestora in centre specializate. Costumele se curata doar conform instructiunilor de pe ambalaj si niciodata in masina de spalat haine. Costumele se pot aerisi sustinute pe un umeras. Orice metoda individuala de curatare este decizia clientului si nu poate avea efecte asupra furnizorului. Perucile se curata doar conform instructiunilor de pe ambalaj si niciodata folosind metodele sau produsele de spalare a parului natural. Orice metoda individuala de curatare este decizia clientului si nu poate avea efecte asupra furnizorului.

Baloanele se livreaza neumflate, se pot umfla cu aer sau heliu functie de model balon. Nu comercializam heliu. Pentru baloanele din folie care vor fi umflate cu aer aveti nevoie pentru fiecare balon de suport format din bat si rozeta, care se achizioneaza separat. Batul se va introduce in orificiul special al balonului din folie, se va umfla balonul cu ajutorul batului si apoi se va aplica rozeta la baza balonului pentru sigilare. Baloanele jumbo de dimensiuni mari din folie umflate cu aer vor trebui sprijinite, ele nu pot fi sustinute de bat.

Nu pot fi returnate produse sigilate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena, care au fost desigilate (ex: produse make up, produse gonflabile, lenjerie intima). Nu pot fi returnate produse confectionate dupa specificatiile cumparatorului sau personalizate conform solicitarilor acestuia.

Produse recomandate

Trage aici un articol pentru a-l adauga in cos.
Produs a fost adăugat în coș