Catalog 

Accesorii Frankenstein 2 piese

Stoc epuizat 
  • 34.00 Lei
Pretul pietei: 39.00 Lei, salvati 5.00 Lei
-13%
Accesorii Frankenstein- masca si palarie pe cordeluta
  • Cod
    SKU21483
Oamenii au fost fascinati si inspaimantati de povestea doctorului Frankenstein si a monstrului pe care acesta l-a creat.Poti intruchipa un monstru inspaimantator cu aceaste accesorii Frankenstein la petrecerea de Halloween. Setul de accesorii Frankenstein contine 2 piese ,din material textil verde cu negru. Palaria este fixata pe cordeluta si masca pentru ochi, realizate din catifea. Dimensiuni: inaltime palarie(fara cordeluta) 10 cm,masca lungime 20 cm,latime 9 cm,prindere cu banda elastica.
  • Marci
    Smiffys

Ce contine un produs?

Toate informatiile furnizate de fabricant despre ce contine costumul de carnaval, un set de accesorii sau un produs sunt prezentate in pagina de prezentare a produsului, sub numele acestuia. Nu dispunem de informatii aditionale. Uneori fotografiile de prezentare furnizate de fabricant pot include alte elemente care nu fac parte din costum. Din acest motiv, iti recomandam sa verifici acesta informatie. Nu detinem alte fotografii ale produselor decat cele puse la dispozitie in pagina de prezentare.

Din ce material sunt facute costumele?

In general materialele costumelor noastre de carnaval sunt sintetice, majoritatea din poliester.
Informatiile privind materialele sunt furnizate de fabricant si se pot regasi pe eticheta interioara sau pe ambalaj. Nu dispunem de informatii aditionale.

Din ce material sunt facute perucile?

Perucile sunt realizate din fibre de poliester, nu comercializam peruci din par natural.

Cum se curata produsele?

Se recomanda curatarea acestora in centre specializate. Costumele se curata doar conform instructiunilor de pe ambalaj si niciodata in masina de spalat haine. Costumele se pot aerisi sustinute pe un umeras. Orice metoda individuala de curatare este decizia clientului si nu poate avea efecte asupra furnizorului.

Perucile se curata doar conform instructiunilor de pe ambalaj si niciodata folosind metodele sau produsele de spalare a parului natural. Orice metoda individuala de curatare este decizia clientului si nu poate avea efecte asupra furnizorului.

Alte informatii despre produse

Baloanele se livreaza neumflate, nu comercializam heliu.

Nu pot fi returnate produse sigilate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena, care au fost desigilate (ex: produse make up, produse gonflabile, lenjerie intima). Nu pot fi returnate produse confectionate dupa specificatiile cumparatorului sau personalizate conform solicitarilor acestuia.

Nici un Articol Blog pentru acest produs

Produse recomandate

Trage aici un articol pentru a-l adauga in cos.
Produs a fost adăugat în coș