Contactati-ne

Va rugam sa folositi formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj.

Datele dumneavoastra sunt folosite strict in scopul pentru care ele au fost cerute conform politicii de protectie a datelor cu caracter personal.

*
*
*
*
*

Societatea

Omnia S.R.L.
RO1393943, J34/322/1991
Raiffeisen Bank RO25RZBR0000060011706970
Trezorerie RO43TREZ6085069XXX001894

Adresa noastra

Str. Cap. Corlatescu Nr. 32, Rosiorii de Vede, Teleorman, 145100, Romania
Expediem comenzile prin curier, taxa de expediere prin curier pentru principalele localitati din tara este de 19.90 lei si pentru localitatile secundare 29.90 lei.
Oferim transportul gratuit pentru o valoare a comenzii de minim 400lei. Nu expediem si nu primim colete prin Posta Romana. Pe perioada restrictiilor nu oferim serviciul de ridicare comenzi de la depozit, comenzile fiind expdiate prin curier.

Urmarire status comanda

Poti urmari statusul comenzii tale in sectiunea Contul meu, Comenzile mele, Vezi comanda din contul de client Fabrica de Magie. Intra in contul tau: Aici
Daca comanda a fost predata curierului vei regasi awb ul in contul de client dar il vei primi si prin email si sms. Status awb poate fi verificat pe siteul curierului. In ziua livrarii vei primi un sms de la curier cu privire la livrare. Daca intampini probleme te rugam sa ne contactezi pe adresa de email office@fabricademagie.ro sau sa ne transmiti un mesaj din sectiunea mesaje din comanda in contul de client.
Daca ati plasat o comanda prin intermediul unei platforme marketplace toate detaliile despre o comanda sau retur se gasesc in contul dvs de client din plarforma marketplace. Pe perioada restrictiilor nu oferim serviciul de ridicare comenzi de la depozit, comenzile fiind expdiate prin curier.

Retur produse

Intra in contul tau: Aici
Pentru a returna un produs trebuie sa intri in Contul meu, Comenzile mele, click pe Vezi comanda si sa completezi si sa inregistrezi formularul de retur.
Dupa inregistrarea formularului de retur, il vei regasi in contul de client in comanda si vei primi si un email automat de confirmare. Prin inregistrarea comenzii de retur se va transmite automat o comanda de ridicare la curierul cu care ai primit initial comanda. Curierul va ridica returul in 2-3 zile lucratoare. Returul inregistrat in contul de client este gratuit. Daca nu regasesti formular de retur in contul tau la comanda respectiva, formularul nu a fost inregistrat si in acest caz trebuie sa incerci din nou. Daca curierul nu a ridicat returul in 2-3 zile lucratoare, te rugam sa ne transmiti un email pe adresa office@fabricademagie.ro sau un mesaj in sectiunea Mesaje din cadrul comenzii tale din contul de client. Pentru detalii suplimentare despre retur, te rugam sa consulti meniul Intrebari frecvente care se regaseste pe bara de sus a siteului in orice pagina.

Alte informatii

Pentru a trimite o comanda trebuie sa iti creezi un cont sau te poti autentifica cu profilul tau de Facebook.

Pentru un raspuns rapid la cele mai frecvente intrebari va rugam sa consultati meniul Intrebari frecvente care se regaseste pe bara de sus in orice pagina a siteului.

Toate baloanele se livreaza neumflate, fiind disponibile separat butelii de heliu de diverse dimensiuni si pompe de umflat baloane diverse modele.
Pentru baloanele din folie care vor fi umflate cu aer aveti nevoie pentru fiecare balon de suport format din bat si rozeta, care se achizioneaza separat.
Batul se va introduce in orificiul special al balonului din folie, se va umfla balonul cu ajutorul batului si apoi se va aplica rozeta la baza balonului pentru sigilare.

Baloanele jumbo de dimensiuni mari din folie umflate cu aer vor trebui sprijinite, ele nu pot fi sustinute de bat.
Pentru baloanele umflate cu heliu aveti nevoie de panglica de rafie pentru a fi prinse si ancorate si optional de greutati pentru baloane, ambele disponibile in diverse modele si culori.

La alegerea marimii costumelor atat pentru copii cat si pentru adulti tineti cont de imaginea de prezentare a costumului, asa cum este prezentata pe model.
La alegerea marimii costumelor pentru copii, tineti cont suplimentar si de inaltimea totala a copilului afisata la fiecare marime.